Helyi közélet

2018.03.26. 14:16

A Fészekben várták a tavaszt

Nyíregyháza - Tavaszváró bált rendezett a napokban a Nyíregyházi Belvárosi Nyugdíjas Egyesület Nyíregyházán, a 30 fős, családias és vidám hangulatú rendezvénynek a Nyíri Fészek adott otthont.

Nyíregyháza - Tavaszváró bált rendezett a napokban a Nyíregyházi Belvárosi Nyugdíjas Egyesület Nyíregyházán, a 30 fős, családias és vidám hangulatú rendezvénynek a Nyíri Fészek adott otthont. A táncos-dalos délutánt Vaskóné dr. Süle Ilike Tavasz című, saját versével köszöntötte. A finom ebédet jóízű beszélgetés, majd tombolasorsolás követte, a barátságos felszolgálók lesték minden kívánságunkat. Szeretetajándékkal és finom süteményekkel fejeztük ki egymásnak az összetartozásunkat. Alkalomhoz illően összeválogatott, örökzöld dalcsokrot nyújtott át nekünk a zenészünk, aki – miután alaposan megtáncoltatott minket mulatós nótákkal, katonadalokkal, sőt, még keringők is felcsendültek – stílusosan az Azért vannak a jó barátok című számmal zárta a mulatságot, amelyet (öröm)könnyeinkkel küszködve, közösen énekeltünk el. Ugyanitt szeretnénk megtartani majd az őszi bálunkat is, ugyanilyen remek társaságban és hasonlóan nívós körülmények között.

- Dr. Szabó Gyuláné alelnök, Belvárosi Nyugdíjas Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában