Helyi közélet

2018.04.12. 14:45

Lövei Csaba: „Még egy nemleges szavazatot sem akartam leadni.”

Nyíregyháza – Két nappal a választás után máris odaadják a most épülő sóstói hotel üzemeltetését egy emblematikusan kormányközeli üzletembernek – mondta el Lövei Csaba az Együtt politikusa nyíregyházi sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza – Két nappal a választás után máris odaadják a most épülő sóstói hotel üzemeltetését egy emblematikusan kormányközeli üzletembernek – mondta el Lövei Csaba az Együtt politikusa nyíregyházi sajtótájékoztatóján. – A Hungest Hotel Zrt. nyerte a négycsillagos szálloda üzemeltetési jogát tíz évre, amely egyszeri öt évvel meghosszabbítható – fejezte ki aggályait az ellenzéki politikus, aki szerint nagy kockázata van ennek. Mint kifejtette: egy vadonatúj szállodára nem kell egy forintot sem költeni, csak zsebre tenni az üzemeltetésből származó hasznot. Ha ez az idő letelik, már biztosan felújításra, arculatváltásra szorul majd a komplexum, amelynek költsége itt marad a város nyakán. Lövei Csaba arról is beszélt: az üzemeltetésről a nyíregyházi közgyűlés gazdasági és tulajdonosi bizottsága döntött, de a testület tagjai semmilyen előzetes információt nem kaptak, az előterjesztést nem véleményezték előzetesen. A politikus elmondta, éppen ezért nem ment be a bizottsági ülésre még egy nemleges szavazatot sem akart leadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában