Helyi közélet

2018.05.03. 18:32

Bringa Piknik lesz május 12-én Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy vidám, jó hangulatú közösségi biciklizésre várják a kerékpározás szerelmeseit jövő héten szombaton.

Nyíregyháza - Egy vidám, jó hangulatú közösségi biciklizésre várják a kerékpározás szerelmeseit jövő héten szombaton.

– A Kossuth térről indulunk május 12-én, és a tavaly átadott Nyíregyháza-Tokaj kerékpárúton haladunk végig a tokaji Fesztiválkatlanig – ajánlja Juhász Miklós szervező. – Itt nem a gyorsaság a cél, hanem hogy mindenki jól érezze magát korra és nemre való tekintet nélkül. Az útvonalon található 4 megállóból 2-ben, Nyírteleknél és Rakamaznál, frissítő, pihenő állomást állítunk fel.

Díjazzák a „LEG”-eket is

Ezek a piknikpontok hangulatukban is különlegesek lesznek, hiszen a résztvevők kockás abroszokon fogyaszthatják el a frissítő gyümölcsöket, péksüteményeket, ásványvizeket, illetve plédeken lazíthatnak.

A legkisebbek a Kossuth téren ovis ügyességi pályán próbálhatják ki tudásukat; a legnagyobb létszámban induló, s a távot végigtekerő középiskolai és céges csapatokat is értékes ajándékokkal jutalmazzuk. Érdemes regisztrálni a Bringa Piknikre, mert a „LEG”-eket is díjazzuk. A műszaki hibáktól mentes tekerést szervizbusz fogja segíteni, illetve kedvezményesen bérelni is lehet kerékpárokat a rendezvényre.

A Fesztiválkatlanban egész napos ingyenes kulturális programokkal, Takáts Eszter és Zenekara élő koncertjével, különleges kerékpár bemutatókkal várják nemcsak a két keréken érkezőket. Akik pedig megéheznek, a Kóstolja meg Hegyalját gasztronómiai rendezvényen megismerkedhetnek a borvidék különleges ízeivel, ételcsodáival.

KM


Regisztráció és bővebb információ:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában