Helyi közélet

2018.05.07. 17:51

„Meséld el nekem!” – az én élettörténetem

Nyíregyháza - Harmadik alkalommal hirdetett irodalmi pályázatot a nyíregyházi önkormányzat az Idősügyi Tanáccsal karöltve a megyeszékhelyen élő nyugdíjasok számára.

Nyíregyháza - Harmadik alkalommal hirdetett irodalmi pályázatot a nyíregyházi önkormányzat az Idősügyi Tanáccsal karöltve a megyeszékhelyen élő nyugdíjasok számára. A „Meséld el nekem! – Élettörténetek Nyíregyházán” című pályázat díjátadó ünnepségét a Váci Mihály Kulturális Központban tartották nemrégiben. Szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik azért fáradoztak, hogy a nekünk rendezett ünnepséget szeretetteljessé, meghitté és emlékezetessé tegyék. Azt hiszem, valamennyiünk nevében mondhatom: nagyon jól sikerült.

Megható volt az emberek kedvessége, lelkes tapsa. A polgármester úr írásomhoz kapcsolódó kedves szavait sem felejtem el. Örülök, hogy szerény írásommal részt vehettem az eseményen.

Ez a szívet-lelket melengető és erősítő ünnepség jó érzéssel töltött fel, amely képessé tesz majd az elkövetkező napokban, hetekben elviselni, megélni azt, ami a koromból és helyzetemből adódóan nem hétköznapi.

Talán legközelebb is…

Nem tudhatom, lesz-e még ilyen élményben részem, mindenesetre reménykedem, hogy a sorsom, mint már annyiszor, kegyes lesz, és ajándékul még megadja. Az élettörténetem megvan, szívesen közreadnám. Bízom abban, hogy aki eddig is oly bölcsen gondviselt, terelgetett életem göröngyös útján, továbbra is velem lesz.

- Gunyecz Jánosné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában