Helyi közélet

2018.05.22. 11:54

PRIMOM: egyre inkább népszerű a Mikrohitel

Nyíregyháza - Segítenek a vállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítésében is.

Nyíregyháza - Segítenek a vállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítésében is.

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítványának kuratóriuma a napokban ülésezett.

Személyre szabott tanácsadás

– A PRIMOM 2017-ben a több mint 3000 regisztrált ügyfél mellett további 400 vállalkozó számára nyújtott szakmai információt, míg 92 vállalkozás vett igénybe személyre, cégre szabott tanácsadást, a finanszírozás, a vállalkozásvezetés, a nemzetközi kapcsolatok területén. Alapítványunk kiemelt figyelmet szentel a megye gazdaságfejlesztésének, és támogatja a kezdő vállalkozásokat. Tavaly 18 vállalkozó 112 millió forint összegben vette igénybe a Mikrohitel szolgáltatásunkat. A hitelkonstrukció olyan gazdálkodó szervezetek számára is optimális forrást kínál, melyek valamilyen okból nem juthatnak hozzá banki kölcsönhöz – tájékoztatott Czomba Csaba, a PRIMOM Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Hozzátette: a kuratórium tagjai tájékoztatást kaptak az alapítvány égisze alatt működő Enterprise Europe Network iroda szolgáltatásainak folyamatos bővüléséről, szakmai programjairól, valamint az inkubátorház működésének eredményeiről is.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában