Helyi közélet

2018.05.11. 09:54

Változik a megszokott rend a Korzó mélygarázsánál

Nyíregyháza - A mélygarázsból távozóknak egy mobil rendőrlámpa ad zöld utat.

Nyíregyháza - A mélygarázsból távozóknak egy mobil rendőrlámpa ad zöld utat.

– A Korzó Bevásárlóközpontnál július 15-éig a mélygarázsban, illetve a lehajtó rámpa előtti területen felújítási és javítási munkákat végeznek a szakemberek. Ez idő alatt a mélygarázs csak üzemszerűen működik, módosított forgalmi renddel, illetve csökkentett parkolóhelyekkel, ami a mélygarázs részleges lezárását jelenti. Az eddig megszokott forgalmi rend is változik, ami érinti a be- és kihajtást – tájékoztatta lapunkat Balogh Sándor, a Korzó centermenedzsere.

Változás a „felszínen” is

Csütörtökön mi magunk is megtapasztaltuk, hogy valóban okozott némi felfordulást a felújítás. A mélygarázsból távozni szándékozóknak ugyanis egy mobil rendőrlámpa ad zöld utat, ahogy ideiglenesen a „felszínen” is megváltozott a forgalmi rend: a Búza tér felől érkezők nem tudnak jobbra, a mélygarázs irányába lefordulni, ahogy a „mélyből” jövő autósok sem tudnak kikanyarodni a Kodály-iskola felé.

Csütörtökön a Dózsa György utca, valamint a már említett Kodály-iskola felől érkező gépjárművezetők tudták csak az eddig „megszokott” módon megközelíteni a Korzó mélygarázsát ők is csak egy sávon, ugyanis a másikon éppen dolgoztak a munkások.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában