Helyi közélet

2018.06.09. 18:59

A dobogó második fokán a demecseri fúvósok

Demecser - A demecseri zenészek a hajdúdorogi mazsorettekkel együtt szerepeltek az olaszországi versenyen.

Demecser - A demecseri zenészek a hajdúdorogi mazsorettekkel együtt szerepeltek az olaszországi versenyen.

A dobogó második helyére állhatott fel a nagyon erős mezőnyben a demecseri fúvószenekar, a Citrom Band és a Hajdúdorogi Mazsorett Együttes azon a nemzetközi fesztiválon, amelyet a napokban az olaszországi Giulianovában rendeztek meg. Az itáliai településen immár a tizenkilencedik alkalommal várták a világ minden részéből a fúvószenekarokat és a mazsorettegyütteseket.

Érkeztek résztvevők többek között Hollandiából, Costa Ricából, Mexikóból, Svédországból, Lengyelországból, Horvátországból, El Salvadorból, Csehországból, Belgiumból.

A hatnapos rendezvényen héttagú szakmai zsűri értékelte a színpadi produkciót, a szabadtéri menetgyakorlatot, valamint a felvonulást. A zsúfolt versenyprogram ellenére is jutott idő a csodás olasz tengerpart

és Velence felfedezésére.

A fúvószenekar lapunkon keresztül is szeretne köszönetet mondani Demecser önkormányzatának és polgármesterének, valamint a helyi vállalkozóknak és a szülőknek azokért a támogatásokért, amelyek lehetővé tették a nemzetközi fesztiváli szereplést.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában