Helyi közélet

2018.06.04. 10:37

Digitális KKV-nap kedden

Nyíregyháza - A megyei gépipari vállalkozásokat informálják, hogy minél jobban kihasználhassák a digitalizáció előnyeit.

Nyíregyháza - A megyei gépipari vállalkozásokat informálják, hogy minél jobban kihasználhassák a digitalizáció előnyeit.

Június 5-én, kedden 10 órától digitális KKV-napot rendeznek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál (Nyíregyháza, Széchenyi utca 2.).

Céljuk, hogy az eseményen a hazai vállalkozások első kézből kaphassanak tájékoztatást a digitális vállalkozásfejlesztés külső finanszírozásának lehetőségeiről és a legújabb informatikai trendekről. Egyúttal lehetőséget nyújtanak egy közös beszélgetésre, találkozásra a szállítókkal, a tanácsadókkal, a pályázatkészítőkkel és hitelt nyújtó intézmények képviselőivel.

Hasznos információk

A program hasznos információkkal szolgál majd a vállalkozások részére arról, hogyan is induljanak el a digitalizáció útján. Ehhez kapcsolódóan az érdeklődők közelebbről megismerkedhetnek a támogatási lehetőségekkel, valamint a vállalatirányítás, a munkafolyamat-szabályozás és vezérlés témakörével elsősorban a gépipari ágazat vonatkozásában. A rendezvény díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában