Helyi közélet

2018.06.30. 12:53

Fogadást rendeztek a legjobbak elismerésére

Tiszatelek - Több mint tíz éve hagyomány már a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskolában, hogy a tanév végén egy fogadás keretében köszöntik azokat a diákokat, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a tanév során a megyei, a rétközi és az országos tanulmányi versenyeken, valamint sportrendezvényeken.

Tiszatelek - Több mint tíz éve hagyomány már a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskolában, hogy a tanév végén egy fogadás keretében köszöntik azokat a diákokat, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a tanév során a megyei, a rétközi és az országos tanulmányi versenyeken, valamint sportrendezvényeken. A diákok száma évről évre növekszik, így a napokban a tanévzáró ünnepség után a szüleikkel együtt 86 tanulót látott vendégül a tornateremben az oktatási intézmény vezetősége.

A fiatalok emléklapokat és könyvutalványokat vehettek át Molnár Józseftől, a tiszateleki iskola igazgatójától, majd a svédasztal finomságainak fogyasztása közben lehetőség nyílt kötetlen beszélgetésre is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában