Helyi közélet

2018.07.30. 17:49

Csökkent a várakozási idő Záhonyban

Záhony - Két órára csökkent a várakozási idő a záhonyi közúti határátkelőhely kilépő oldalán, Ukrajna felé.

Záhony - Két órára csökkent a várakozási idő a záhonyi közúti határátkelőhely kilépő oldalán, Ukrajna felé.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt három óra volt a várakozási idő 2018. július 30-án 8 órától Záhonyban. Az elmúlt órákban a személyforgalmi és az autóbuszsávokban kilépésre jelentkezőket érintő várakozási idő fokozatosan csökkent, jelenleg a két órát már nem haladja meg. Az Ukrajnába utazóknak továbbra is javasoljuk, hogy ha tehetik, válasszák 19 óráig a barabási, 18 óráig a lónyai, vagy a 0-24 óráig nyitva tartó beregsurányi és tiszabecsi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

Elindulás előtt célszerű tájékozódni a határátkelőhelyek nyitvatartásáról, és az aktuális várakozási időkről a rendőrség hivatalos honlapján elérhető Határinfó rovatban.

A rendőrség kéri, hogy a kánikulai melegre tekintettel, indulás előtt vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és vigyék magukkal rendszeresen szedett gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában