Helyi közélet

2018.07.23. 11:25

Születésnapi seregszemle

Nyírbátor - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége minden évben más-más helyszínen rendezi meg a kulturális seregszemlét tagjai részére.

Nyírbátor - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége minden évben más-más helyszínen rendezi meg a kulturális seregszemlét tagjai részére. Így esett a választás idén Nyírbátorra. Itt mintegy 450-en voltak jelen és adták elő produkcióikat, közöttük mi is, a nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete. Az egyesületünk tagjai a spanyol tánc bemutatása mellett a házigazda szerepét is betöltötték. Ezúton is megköszönöm mindazon tagtársamnak, akik segítettek az idelátogató vendégeinknek az eligazításában. A napi program városnéző vonatozással fejeződött be. Reméljük, hogy az idelátogató csoportoknak a kulturális élményen túl sikerült megismerkedniük a 45. születésnapját ünneplő kis városunk nevezetességeivel is.

- Tóth Árpádné, elnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában