Helyi közélet

2018.08.08. 09:37

Felidézték a múltat Kocsordon

Kocsord - Kocsordon rendezték meg a nyugdíjas rend­őrök térségi találkozóját.

Kocsord - Kocsordon rendezték meg a nyugdíjas rend­őrök térségi találkozóját.

Második alkalommal rendezték meg augusztus 3-án a Határ menti Nyugdíjas Rend­őrök Regionális Találkozóját, a rendezvénynek ezúttal Kocsordon a Kirva-lapos horgásztó partja adott otthont. A házigazda Mátészalkai Rendőrkapitányság nyugdíjasai mellett részt vettek a találkozón a fehérgyarmati és a vásárosnaményi nyugdíjasok is.

A programsorozat reggel horgászversennyel kezdődött. A sikeres horgászat után a megérdemelt okleveleket és a jelképes tárgyjutalmakat Bakos Olivér rend­őr ezredes, a Mátészalkai Rendőrkapitányság vezetője adta át a legjobbaknak.

A nap további részében látványos táncbemutató, ­valamint szabad tűzön főtt babgulyás, palacsinta és ízes fánk várt a vendégekre a fehér asztalnál. Szórakoztató élő zene, tánc fokozta a han­gulatot, továbbá kötetlen, nosztalgikus, baráti beszélgetés színesítette a késő délutánba nyúló programot. Mindezt a kifejezetten szép festői környezet és a kellemes, nyárias időjárás tette teljessé.

– Mind a résztvevők, mind a családtagok szép emlékkel, kellemesen feltöltődve térhettek haza. Újra megerősítést nyert, hogy szükség van ilyen összejövetelekre, ezért jövőre folytatni kell. Köszönet a szervezőknek, a táncos és zenész fellépőknek ezért a felejthetetlen napért – mondta lapunknak Tóth Ambrus Sándor ny. r. őrnagy.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában