Helyi közélet

2018.08.29. 12:42

Harminc éve búcsúztak a nyolcadiktól

Kemecse - Maradandó és pótolhatatlan élményekhez juthatnak az osztálytalálkozók résztvevői.

Kemecse - Maradandó és pótolhatatlan élményekhez juthatnak az osztálytalálkozók résztvevői.

Osztálytalálkozót tartott a Kemecsei Arany János Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola 1988-ban végzett 8. A osztálya augusztus 11-én.

Tudás, élmény, érték

– Hihetetlen volt a számunkra, hogy már 30 év telt el a mostani fénykép és a kezünkben tartott tablófotó elkészülte között. Körünkben üdvözölhettük Smid Józsefné osztályfőnökünket és Iglai Ferencné akkori iskolaigazgatót, akik már jól megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik – tájékoztatta lapunkat a szervezők nevében Révészné Magyar Mónika. – Rengeteg tudással, élménnyel, meghatározó értékrenddel, jellembeli alapvetésekkel gazdagon indultunk el az életbe innen 30 éve.

Akik már tartottak osztálytalálkozókat, jól tudják, milyen nagyszerű dolog találkozni egymással, akik pedig eddig kimaradtak belőle, azoknak csak ajánlani tudjuk, hiszen egy kis ötletelés, szervezés révén nagyon nagy, maradandó és pótolhatatlan élményekhez juthatnak.

Az alkotó jövő

– Megígértük, hogy öt év múlva újra találkozunk, addig is hadd ajánljam mindenkinek jó szívvel Kiss Jenő következő versrészletét: „Nézz vissza most egy percre, nézz vissza az útra,/ Nézd meg, mit tett, mit alkotott a munka,/ Nézz vissza, aztán ismét csak előre,/ S indulj tovább az alkotó jövőbe” .

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában