Helyi közélet

2018.10.09. 12:04

Fehérgyarmatról utazott, hogy kedvenc sorozata sztárjaival találkozzon

Fehérgyarmat, Budapest - Az angol színészek meglepődtek, hogy több évtized után is milyen sokan kíváncsiak rájuk.

Fehérgyarmat, Budapest - Az angol színészek meglepődtek, hogy több évtized után is milyen sokan kíváncsiak rájuk.

Hatalmas sikerrel rendezték meg a napokban a Budapesten megrendezett Csengetett, Mylord? közönségtalálkozót. Az eseményt három lelkes rajongó (Hegedüs Kinga, Polgár Zsuzsa és Szijj András) szervezte meg tökéletes profizmussal. Az önkéntes szervezőcsapat minden apró részletre odafigyelt. Az összejövetelt az ELTE Gömb épületében rendezték meg. A kezdésig egy nagyméretű kivetítőn a sorozatból összeállított bejátszásokkal szórakoztatták a 900 vendéget, akikre egy kitöltendő kvízjáték is várt.

– Nagy meglepetés volt, amikor a műsorvezető hölgy csengetett, s a magyar vendégeknek a Jamest megformáló Jeffrey Holland szolgálta fel a tálcán behozott pezsgőn, lakájnak öltözve. Kis szünet után, a műsor második részében a színpadra felvonuló angol színészeket hatalmas tapsvihar fogadta.

– Mindenki állva köszöntötte az idén 30 éves sorozat szereplőit. Jelen volt Susie Brann (Poppy), Michael Knowles (Teddy), Jeffrey Holland (James), Catherine Rabett (Cissy) és Amanda Bellamy (Rose) is – mesélte lapunknak a fehérgyarmati Fecske László, aki szint részt vett a találkozón.

– Az angol sztároknak nagy meglepetéssel szolgált, hogy több évtized után is ilyen sokan kíváncsiak rájuk, s hogy a sorozat mekkora népszerűségnek örvend mind a mai napig, Magyarországon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában