Helyi közélet

2018.12.17. 08:25

Kisbuszok csúsztak árokba két helyen is - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tiszakanyárnál és Anarcsnál is árokba csúszott egy kisbusz. A beavatkozók áramtalanították a járműveket és a társszervekkel együttműködve a közlekedés biztonságát segítették elő. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Vásárosnamény és Nagydobos között egy nagyméretű fa dőlt az úttestre, amelyet a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók félpályás útzár mellett, motoros láncfűrész segítségével távolítottak el.

Kigyulladt egy kétállásos garázs Nagykállóban, a Nagybalkányi úton vasárnap. A tűz a garázsban lévő személygépkocsira is átterjedt, amely teljes terjedelmében égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, akik kettő vízsugárral avatkoztak be és oltották el a lángokat. A gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően a tűz a lakóingatlanra nem terjedt át, személyi sérülés sem történt.

Vásárosnaményban egy szerelőműhely kazánházában volt tűz. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el. Egy 11,5 kg-os gázpalackot is kihoztak a tűzből. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában