Helyi közélet

2019.01.14. 18:26

Ittas járművezetés Vásárosnaményban

Vásárosnamény - Befejezték az ügy vizsgálatát.

Vásárosnamény - Befejezték az ügy vizsgálatát.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2018. december 4-én 11 óra 12 perckor Vásárosnamény belterületén igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alatt a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely 0,22 mg/l pozitív eredményt jelzett. Az 54 éves tákosi férfit hiteles légalkoholmérés céljából előállították a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök a sofőr vezetői engedélyét a helyszínen bevonták. Az 54 éves férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2018. december 13-án a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás adatai szerint szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó alkoholmennyiség volt. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az ellenőrzést megelőző éjszaka hajnalig italozott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában