Helyi közélet

2019.02.01. 09:38

A nyírmadai orvosi rendelőből és a posta épületéből is lopott

Nyírmada, Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Nyírmada, Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást S. Dániel 19 éves nyírmadai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. augusztus 27-én egy nyírmadai orvosi rendelőbe a nyitott ablakon keresztül bemászott, ahonnan injekciókat, gyógyszert, készpénzt, telefont és egy adathordozót tulajdonított el. Másnap a férfi szintén az ablakon keresztül bejutva a nyírmadai posta épületéből egy ötszáz forintos bankjegyet lopott el. A rendőrök a feltételezett tettest két nappal később, 2018. augusztus 30-án Nyírmada belterületén elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. S. Dániel gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök az eljárás során az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosaiknak. A büntetőeljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában