Helyi közélet

2019.02.02. 10:53

Kinyitotta kapuit az Álompár Esküvői Kiállítás

Nyíregyháza - Két napon át minden kérdésükre választ kaphatnak azok a fiatalok, akik készülnek összekötni az életüket.

Nyíregyháza - Két napon át minden kérdésükre választ kaphatnak azok a fiatalok, akik készülnek összekötni az életüket.

A Kelet-Magyarország február 2-án és 3-án ismét megrendezi az Álompár esküvői kiállítást Nyíregyházán, a Continental Arénában, ahol szombaton és vasárnap 9-től 17 óráig számos esküvői szolgáltatás várja a házasságra készülő fiatalokat. Az éttermektől a ruhaszalonokig, az ékszerboltoktól a mesterkozmetikusig, a virágkötőtől a fotósokig számos szakemberrel találkozhatnak a látogatók.

– Büszkeséggel tölt el, hogy Nyíregyháza azon kevés megyei jogú városok egyike az országban, amelynek lakossága nem csökkent az elmúlt években. Az én fogalomrendszeremben a születés és a házasság szoros összefüggésben állnak egymással, ezért minél többen kötik össze életüket hivatalosan, annál többen vállalnak majd gyermeket. A házasság nemcsak az élet egyik legszebb pillanata, de biztosítja egy nemzet és egy város jövőjét is. Szeretettel várunk minden, életüket összekötni vágyó fiatalt a tavaly felújított gróf Kállay Ferenc házasságkötő termünkbe – mondta dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző.

Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője Shakespeare-t idézte, aki szerint az ünnepnap azért kápráztat el, mert a szürke hétköznapokból ragyog elő. – Ez a rendezvény akkor fogja elérni célját, ha valamennyi szereplő megtalálja a számításait. Minden feltétel adott, hogy a látogatók megtalálják azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek feledhetetlenné teszik számukra a nagy napot. Kívánom, hogy ez a rendezvény legyen a nagy naphoz vezető első lépcső, amely teljessé teszi az ünnepet.

– Kevesen tudják, hogy a házassági szándék bejelentése már egy évvel az egybekelést megelőzően is megtörténhet – informálta a jelenlévőket dr. Veres Ildikó anyakönyvvezető, aki számtalan jogi- és gyakorlati tanáccsal látta el a megjelent fiatal párokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában