Helyi közélet

2019.03.31. 15:40

Az életmentő házi kedvenc

Nyíregyháza - Nem hagyta cserben barátját a hűséges kutyus.

Nyíregyháza - Nem hagyta cserben barátját a hűséges kutyus.

Két keverék kutyussal osztjuk meg otthonunkat. Lili – a világos szőrű négylábúnk – most ötéves, aki két hónapos korában a menhelyről került hozzánk. Picúrt karácsonyra kaptuk ajándékba sógoroméktól.

Panaszos hangok

Egy hideg, téli napon, pontosabban február 2-án minden a megszokottak szerint zajlott. Délután elmentünk az iskolába a gyerekekért, majd egy gyors bevásárlást csaptunk a nap végén. Amíg mi a dolgainkat intéztük a városban, addig apósomnak is el kellett hagynia a házat egyéb ügyek miatt. Amikor hazaértünk, a kutyákat a pincébe zárva találtuk. A kisebbik kutya panaszos nyüszítésére lettünk figyelmesek, az okát azonban nem értettük. Kiengedtük őket a pincéből, de csak nem hagyta abba. Ránéztem a másik kutyára, akinek habos nyál volt a szája körül, és dülöngélt. Azonnal hívtuk az állatorvost, aki szerint valamilyen vegyszer okozhatta a kutya rossz állapotát. Négy injekciót adott neki, amitől Lili felépült. Így mentette meg a mi hős Picúrunk Lilit.

- Vezse Attiláné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában