Helyi közélet

2019.03.13. 09:53

Szerszámokat loptak egy aranyosapáti házból

Aranyosapáti - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. András 23 éves és L. Ferenc 34 éves aranyosapáti lakosok ellen.

Aranyosapáti - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. András 23 éves és L. Ferenc 34 éves aranyosapáti lakosok ellen. A rendőrségre egy papi lakos tett bejelentést 2019. január 21-én, mely szerint ismeretlenek betörtek az aranyosapáti lakatlan házának melléképületébe, ahonnan szerszámokat tulajdonítottak el. A bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként H. Andrást még a bejelentés napján, míg 34 éves társát másnap fogták el és hallgatták ki gyanúsítottként. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfiak beismerték tettüket, akik a nyomozás ideje alatt szabadlábon védekezhettek. A rendőrök az ellopott szerszámokat az eljárás során megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában