Helyi közélet

2019.03.01. 12:24

Zenés videókkal nevelik természetszeretetre őket

Nyíregyháza - A művészeti ágak ötvözésével segítik a környezettudatosságot és az előítéletek csökkentését.

Nyíregyháza - A művészeti ágak ötvözésével segítik a környezettudatosságot és az előítéletek csökkentését.

Újabb környezettudatos nevelést segítő zenés videókat indít útjára a közeljövőben „A Tanulás Uniójáért” Közhasznú Alapítvány. A civil szervezet egyik szívügye az esélyegyenlőség elősegítése a hátrányos helyzetű és állami gondozott gyermekek körében.

Bárki rákattinthat

– Az alapítvány ezúttal is kiterjeszti értékközvetítő, nevelő, ismeretterjesztő munkáját a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalokra annak érdekében, hogy csökkentsük az emberekben lévő előítéleteket, s tudatosítsuk bennük, hogy a nehéz sorsú gyerekek körében is egyre nagyobb az igény a környezettudatos nevelésre, a követendő magatartásminták, értékek átadására – mondta el Tomcsik Eleonóra, a szervezet kuratóriumi elnöke.

A hamarosan nyilvánosságra (közösségi és videómegosztó oldalak, honlap) kerülő, oktató-nevelő kisfilmek komplex módon, a művészeti ágak ötvözésével segítik a környezettudatos nevelést, amelyet a Nemzeti Együttműködési Alap anyagi segítségével, az Esélyegyenlőség és felemelkedés projekt keretében valósít meg a közhasznú szervezet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában