Helyi közélet

2019.05.01. 15:28

MSZP sajtótájékoztató: Fontos, hogy hazánk bent maradjon az európai közösségben

Nyíregyháza – Magyarország, így megyénk is, egyértelműen nyertese, haszonélvezője volt az elmúlt 15 évben az Európai Unióhoz tartozásnak. Az infrastrukturális fejlesztések közül kiemelendő például az M3-as autópálya megépítése. Megyénk tőkevonzó képessége növekedett, az uniós támogatásoknak (is) hála, mintegy 8000 új munkahely jött létre – mondta el a bujtosi városligetben tartott sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.

Nyíregyháza – Magyarország, így megyénk is, egyértelműen nyertese, haszonélvezője volt az elmúlt 15 évben az Európai Unióhoz tartozásnak. Az infrastrukturális fejlesztések közül kiemelendő például az M3-as autópálya megépítése. Megyénk tőkevonzó képessége növekedett, az uniós támogatásoknak (is) hála, mintegy 8000 új munkahely jött létre – mondta el a bujtosi városligetben tartott sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke. Hozzátette: fontos, hogy hazánk bent maradjon az európai közösségben, megtartsa tagságát, erre a május 26-ai EP-választáson az MSZP-Párbeszéd közös listája a garancia. Jeszenszki András, a párt városi elnöke kiemelte: a megyeszékhely is sokat köszönhet az uniós forrásoknak, közintézmények, járdák, utak újultak meg „a nagy közösből”. – Brüsszel többet ad! – mondhatnánk, gondoljunk csak a városi buszpark komplett lecserélésére. Az MSZP meggyőződése, hogy a tudásba, a kiművelt emberfőkbe, az ifjúság nevelésébe, oktatásába kell befektetnünk a következő uniós költségvetési ciklusban, s ki kell állnunk az uniós értékek mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában