Forgalomkorlátozás decemberig

2019.06.20. 10:42

Újabb körforgalom épül Nyíregyházán

Megkezdődik a tervezett körforgalmi csomópont építése a Tiszavasvári út (36-os főút) – Szélsőbokori út – Fokos utca kereszteződésében, így 2019. június 21-étől forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők.

Illusztráció: Google Maps

A kivitelezési munkálatok több ütemben valósulnak meg.

1. ütem: A Fokos utcát lezárják. A 36. sz. főút széles burkolata lehetővé teszi, hogy a forgalom ebben az ütemben két sávon haladhasson. A munkavégzés ideje alatt a Fokos utca és az Esély Centrum a kijelölt gyalogos-átkelőhely után, a meglévő kapubejárón és a belső, zúzottkő burkolatú úton keresztül ideiglenesen megközelíthető.

2. ütem: A Szélsőbokori utat lezárják, ezért terelőút kijelölése szükséges. A főúton félpályás útlezárásra lehet számítani, a váltakozó irányú forgalmat három fényjelzős forgalomirányító berendezés irányítja majd.

3. ütem: Már rendelkezésre áll a teljes körpálya, így a körforgalom forgalmi rendjét ki kell alakítani és ennek megfelelően történik majd a munkaterület forgalmának szabályozása.

4. ütem: Kopóréteg aszfaltozása váltakozó irányú forgalomfenntartással, jelzőőrös forgalomirányítás mellett történik majd. A munkavégzés idejére az érintett autóbusz-megállókat ideiglenesen áthelyezik.

Illusztráció: Google Maps

A kivitelezés teljes befejezése 2019 decemberében várható.

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában