Sajtótájékoztató

2019.07.05. 12:52

Kovács Sándor: Az ellenzék azonosul a DK-és múlttal

„Mátészalka tízezer fő fölötti település, ahol listás választás is van, ami azt jelenti, hogy pártokra kell szavazni, s az emberek mondanak az elvégzett munka eredményéről...”

– Magyarországon 2014-ben elsőként Mátészalkán fogott össze az MSZP és a Jobbik, s a szocialisták függetlennek titulálva támogatták a jobbikos listavezetőt polgármester jelöltnek. Most is ehhez hasonlót látunk, dr. Vékony Miklós bátran vállalja a DK-ás múltat, amit az ellenzéki tömörülés képvisel, apellálva az emberek feledékenységére. A többség viszont emlékszik arra a Gyurcsány Ferencre, aki 2006-ban az ünnepi megemlékező tömegbe lövetett, lovas rohamot vezényelt a felvonulók ellen. Ő volt annak a kormánynak a vezetője, amely tönkre tette az országot gazdaságilag és morálisan, de most azt gondolják, hogy az emberek annyira buták, hogy ezt már elfelejtették. Mi viszont tájékoztatjuk az embereket a háttérben zajló eseményekről és hogy miként működik a politika. Mátészalka tízezer fő fölötti település, ahol listás választás is van, ami azt jelenti, hogy pártokra kell szavazni, s az emberek mondanak az elvégzett munka eredményéről – tájékoztatott Kovács Sándor, a térség fideszes országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában