Tacskó Találkozó!

2019.07.15. 19:57

Tacskók erdei randevúja

A szervezők a leghosszabb tacskót is várják majd.

A legszebb tacsit is keresik

Tavaly rendezték meg először a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy idén folytatják a szervezők: az idei ebtalálkozó augusztus 4-én, vasárnap reggel kezdődik az erdei tornapályánál.

A legszebb tacsit is keresik

Szavazást is indítottak

A szervezők nyitottak, és szeretnének a résztvevőknek is kedveskedni, ezért az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyílt szavazásokat is indítottak. Ki, milyen versenyszámot szeretne a rendezvényen? Az eddig beérkezett válaszok alapján nagy eséllyel szerveznek majd szépségversenyt felnőtt- és kölyökkategóriában, de várhatóan a leghosszabb tacsit is keresik majd!

Bemutatók is lesznek, többek között a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület ügyes kutyusai és tehetséges gazdáik is ott lesznek az erdei tornapályán augusztus első vasárnapján. Nemcsak engedelmességi, hanem trükkbemutatóval is készülnek – adta hírül a megyeszékhely honlapja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában