Pályaválasztási kiállítás

2019.10.11. 13:12

360 fokos videó: Itt a jövőd a tét!

Huszadik alkalommal rendeztek Nyíregyházán pályaválasztási kiállítást, az eseménynek a Continental Aréna adott otthont.

Fotó: Sipeki Peter

A kétnapos kiállításon közel száz stand várta a pályaválasztás előtt álló tanulókat. A Mátészalkai Szakképzési Centrum Budai Nagy Antal Szakgimnáziuma is kitelepült a rendezvényre, az intézmény idén kezdte a 150. tanévét.

– Iskolánk négy fő szakmai területen várja a gyerekeket: pedagógia, közszolgálati, közgazdasági és turisztika ágazatokon kínálunk képzést – mondta el Kelemenné Orosz Melinda, az intézmény pedagógia szakos tanára. – Ezen kívül nyelvi előkészítő osztályokat is hirdetünk, melyeknél a kilencedik évfolyamon szinte csak idegen nyelvi órákon vesznek részt a diákok, majd ezután valamelyik általunk kínált szakterületen folytatják tanulmányaikat. A Budaira családias légkör jellemző és a lelkes, összetartó tantestület biztosítja, hogy minden diák jól érezze magát nálunk, bármelyik ágazatot is választja.

A Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola duplán képviseltette magát a rendezvényen: a Continental Aréna küzdőterén és az épületen kívül is felállítottak egy-egy standot.

– Intézményünk a mezőgazdasági ágazatban kínál képzéseket: a növénytermesztés, az állattenyésztés és a kertészet területén többféle szakmát elsajátíthatnak nálunk a diákok – ismertette a választékot Magyariné Rádi Judit beiskolázási koordinátor. – A szórólapjainkon olvashatóak a pontos információk és a részletek az iskola oktatásáról, a kinti standunknál pedig különböző népi játékokkal vártuk az érdeklődőket: diótörés, patkótartás és kukoricamorzsolás is szerepelt a feladatok között.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában