Nyíregyháza

2019.10.11. 11:28

Lions-bál lesz a Hotel Centrálban

A megyeszékhely meghatározó szerepet tölt be a Lions Clubok Magyarországi Szövetségében.

Forrás: KM-archív

Fotó:

A világ legnagyobb, egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezete, a Lions-mozgalom az idén 101 éves – több mint kétszáz országban másfél millióan vallják magukat tagnak.

Az Első Nyíregyházi Lions Club minden évben jótékonysági bált szervez. Így lesz ez november 15-én is, amikor 19 órától a Hotel Centrálba várják a tagokat és a támogatókat. Az impozáns hely adott otthont az idén a rangos országos rendezvénynek is.

– Ha bárki szeretne egy kellemes estét eltölteni jó társaságban abban a tudatban, hogy a belépődíját teljes mértékben karitatív célra fordítják, akkor nincs más teendő, csak jeleznie kell az igényét – árulta el dr. Chrabák László, az Első Nyíregyházi Lions Club elnöke. Megerősítette, hogy a 06/30-475-6401-es és a 06/42-504-062-es telefonszámokon lehet érdeklődni a részletekről.

Segítség, támogatás

A megyeszékhely meghatározó szerepet tölt be a Lions Clubok Magyarországi Szövetségében, hiszen ebben az évben itt rendezték a konvenciót, azaz az országos találkozót, és a kormányzó is helyi volt dr. Chrabák László személyében.

– Megalakult a debreceni, a budaörsi, a soproni és a békéscsabai klub is. Kiválóan működik a kommunikáció az oroszlanok.hu honlapon. Részletesen kidolgoztunk egy hároméves fejlesztési stratégiát, melynek az első esztendeje a tervek szerint alakult.

Az Első Nyíregyházi Lions Club kiváló példa a jószolgálati tevékenységre, ahol a betegek segítése, a rászorulók támogatása a nemes cél.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában