gyermekmosoly

2019.12.11. 09:00

Gyermekmosoly 2019 – íme, a győztesek

Befejeződött a játék, a két kategória első három helyezettje értékes könyvutalványt tehet a karácsonyfa alá.

Véget ért a Gyermekmosoly játékunk, olvasóink szavazatai alapján megszületett a végeredmény.

Szelvényen szavazhattak

A játék első része október 21-én indult: olvasóinktól azt kértük, hogy küldjék el a gyermekük legcukibb vagy éppen leghuncutabb mosolyáról készült képeket.

A fotók felkerültek a Szabolcs Online Gyermekmosoly aloldalára, a látogatók november 8-áig két kategóriában szavazhattak a gyerekekre. November 11-étől a Kelet-Magyarországban megjelent a kategóriánként harminc legtöbb voksot szerzett gyerek fotója, azt követően csak a lapban megjelent szelvényen lehetett szavazni. December 6-án lezártuk a voksolást, a közel kétezer szelvény összesítése után pedig megszületett a végeredmény.

Értékes könyvutalvány

E szerint a 0–3 évesek között Virág Fanni győzött, megelőzve Nyakas Dénest és Gál Mózes Lászlót, a 4–7 éves kategóriában Torzsás Marcell kapta a legtöbb szavazatot, megelőzve Teremi Lilla Flórát és Drotár Bálintot. Az első három helyezett értékes könyvutalványt tehet a karácsonyfa alá, a nyeremények átvételéről a szülőket telefonon értesítjük.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában