sunday challenge

2020.02.11. 07:56

Farsangi sportolás

Bohócnak öltözve, álarcot húzva, jelmezbe bújva mozogtak együtt.

Fotó: Trifonov Éva

Hatodik alkalommal gyűltek össze a Sunday Challenge résztvevői: a kezdeményezés Horváth Péter egészségfejlesztőtől indult, aki minden vasárnap egy-egy óra mozgásra várja mindazokat, akik szeretnének aktívan kikapcsolódni, tenni az egészségükért.

Sokan beöltöztek

A legutóbbi összejövetel kicsit más volt, mint a többi – bohócok, szuperhősök, kisördögök, kései Mikulások és mindenféle bolondos maskarába öltözött alkalmi sportolók lepték el a nyíregyházi erdei tornapályát. Nem véletlenül bújtak jelmezbe, hiszen a farsangi időszak beköszöntével a főszervező Horváth Péter ezúttal arra kérte a kihívásra vállalkozókat, hogy ha tehetik, öltözzenek be.

Ez alkalommal is sokan gyűltek össze, hogy együtt teljesítsék a farsangi kihívást. A korábbiakhoz hasonlóan mindenki a saját tempójának és kedvenc mozgásformájának megfelelően abszolválhatta az egyórás időtávot: lehetett futni, kocogni vagy bárhogyan máshogy sportolni, akár házi kedvenccel együtt is.

A következő alkalommal, február 16-án, vasárnap is egy különleges programra számíthatnak a résztvevők: akkor a Valentin-nap hangulatát igyekeznek felidézni.

A vállalkozókedvűek a romantikus piros színt ölthetik magukra, legyen az akár egy sapka, egy sál vagy egy cipő. Akik a párjukkal érkeznek, azok a szerelmesek ünnepének jegyében egy kis meglepetésre is számíthatnak.

A gyülekező a tervek szerint ezúttal a Bujtosi-tónál lesz 10 órakor, a részletekről a Sunday Challenge közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában