Állati!

2020.06.10. 15:06

Kisállatbörzét tartanak

Az állati vásárt a jövőben minden hónapban megszervezhetik.

A hétvégén megtalálhatjuk az új családtagot

Forrás: illusztráció / pixabay

Ha új négylábú vagy szárnyas kedvencet keresünk, esetleg a már meglévő szőrös és tollas családtagok számára szeretnénk eledelt, játékot és különböző kellékeket vásárolni, akkor a NyírVV második alkalommal megrendezett kisállatbörzéje megfelelő programnak bizonyulhat.

Minden, ami szükséges

Az érdeklődőket június 14-én, vasárnap 6 és 14 óra között várják Nyíregyházán, a Fokos utcai piactéren. A NyírVV kisállatbörzéjét tavaly szervezték meg először, a tervek szerint hagyományt teremtenének az eseményből, és minden hónap második vasárnapján megrendeznék a kertvárosi piacon.

A vásáron a hobbi- és dísz­állatok mellett helyben beszerezhetjük azokat a segédeszközöket is, melyekkel megteremthetjük a megfelelő körülményeket a különböző igényű kis kedvenceknek. A szervezők felhívják az érdeklődő árusok figyelmét, hogy díszmadarakat csak állatorvosi bizonyítvánnyal és állattartatói nyilatkozattal, ebeket pedig kizárólag mikrochipezve, valamint az oltási könyvben feltüntetett és életkornak megfelelő oltások után lehet eladni. Az állategészségügyi feltételek betartását kirendelt hatósági állatorvos ellenőrzi. A vásárlók részére a belépés díjtalan.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában