Szövetségben Nyíregyházáért

2020.10.07. 10:52

A képviselői munka eredményei és tervei

Lövei Csaba, a Szövetségben Nyíregyházáért frakció egyéni – a 3-as számú választókerület – önkormányzati képviselője szerdán tartott sajtótájékoztatón számolt be munkájáról, a helyhatósági választások óta eltelt év eredményeiről és a tervekről.

Az elért célok között említette a Korányi kertváros és Örökösföld körforgalmainak megépítését, elismerve, hogy az utóbbi sikerekben az előző ciklusnak is része van. A következő évben az Alpár Ignác-Lázár Károly utcai csatorna, és a Lengyel- és Gádor Béla utca tönkrement szakaszának rendbetételéért, a Korányi kertvárosból az indokolatlan átmenőforgalom kiszorításáért dolgozik. Szeretné, ha a zöldfelület gondozásra mindenhol nagyobb gondot fordítanának, a Fábián Zoltán és a Korányi Frigyes utca kereszteződésénél pedig felfestenének egy zebrát. Középtávú tervként felvezette egy új, Sóstóra, Sóstóhegyre vezető út előkészítésének lehetőségét, és kívánatosnak tartaná, ha csúcsidőben a Korányi Frigyes utca tömegközlekedése – a szervizutak kihasználásával – elsőbbséget élvezne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában