Fotópályázat

2020.11.29. 17:04

A madárfotókat sosem lehet megunni!

Íme, a fotópályázat díjazottjai.

Az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban fotópályázat amellett, hogy bemutatja és népszerűsíti, hogy milyen fontos szerepet játszanak a természetben a madarak, bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget nyújt mindazoknak – amatőr és profi fotósoknak -, akik időt, energiát nem kímélve, szenvedéllyel fotózzák a madárvilág szebbnél szebb egyedeit.

A nyár elején meghirdetett pályázatra több mint 900 fotó érkezett, héttagú zsűri értékelte a fotókat több körben. Az online díjátadóra a 25 legjobb fotó szerzőjét hívták meg, ahol ünnepélyes keretek között átadták a díjakat, a hat különdíjat és a három fődíjat – olvasható a szervetők közleményében.

Jakab Tibor: Asztrál landolás (első díj)
Török János: Suhanás (második díj)

Boromisza Zsombor: Fényterápia (harmadik díj, a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület különdíja)
Szabó Irma: Hamm, bekaplak (a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság különdíja)
Keresztes Zoltán: Mondd, kis kócos, hol van a mamád? (Tata önkormányzatának különdíja)
Kovács Norbert: Lendület (a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom megyei csoportjának különdíja)
Enyedi Ágota: Idill a tavon (mobilfotós különdíj)
Gazsi Máté: Az első falat (közönségdíj)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában