Nyíregyháza

2020.11.13. 09:47

Laptopot kaptak a jó tanulók ajándékba

A laptopokat nem kell visszaadniuk az iskolának, megtarthatják azokat.

Laptop az otthoni tanuláshoz

Fotó: iskola

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium Arany János Tehetséggondozó Program osztályaiban november 10-én, a digitális átállás előtt 91 tabletet adtak át; az eszközök olyan diákokhoz kerültek, akik tanulmányi eredményeik alapján rászolgáltak a jutalomra. A laptopokat nem kell visszaadniuk az iskolának, megtarthatják azokat.

A beszerzés az Arany János Tehetséggondozó Program költségvetéséből valósult meg – tájékoztatta lapunkat az oktatási intézmény.

Ezenkívül a Nyíregyházi Tankerületi Központ segít­­ségének köszönhetően a gimnáziumban további 20 eszközt is kiosztottak, amiket kölcsönbe kaptak a diákok, mert otthon nem volt saját gépük. Így már eleget tudnak tenni tanulmányi kötelességeiknek a tantermen kívüli digitális oktatás idején a zrínyis tanulók.

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégiumban minden Arany János tehetségprogramban részt vevő tanuló megfelelő informatikai háttérrel tanulhat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában