Nyíregyháza

2021.02.03. 15:31

Mindenki oltassa be magát két alkalommal!

Az oltás kell ahhoz, hogy szabadabban éljük tovább az életünket.

KM

Fellépésekre vár a Nyírség Táncegyüttes is | Fotó: nyirsegtanc.hu

– Miért ódzkodunk sokan az oltástól? – tette fel a kérdést Demarcsek György, a Nyírség Táncegyüttes művészeti vezetője, majd válaszolt is rá: – Mert fájdalmas (ez szemmel láthatóan nem igaz), mert idegen, ismeretlen anyagot fecskendeznek testünkbe (a laikusok számára minden injekció ilyen), mert gyorsan készült a vakcina (valóban, de – hála egy magyar származású orvosnőnek és társainak – a módszer új és korszerű, és már régóta rendelkezésre állt), mert nem volt idő a tesztelésre (csak az EU-szervek által bevizsgált és engedélyezett, tehát többszörös teszteken átesett vakcina beadását engedjük meg), nem bizonyított a hatása (minden kezdet nehéz, de a vírus hatása már bizonyított), sokféle vakcináról hallottunk, nem tudjuk, melyik a „jó” (érdemes tájékozódni), ha mindenki beadatja, akkor úgyis elmúlik a járvány, akkor én miért szurkáltassam magam (ha mindenki így gondolná, még évekig nem múlna el, és igen sokan halnának meg az újabb „hullámok” során). Én már átestem a fertőzésen, talán pár hónapig védett vagyok, de mi lesz utána...

Szóval amondó vagyok, hogy mindenki regisztráljon valahol, oltassa be magát kétszer, és éljük tovább az életünket szabadabban, egészségesebben, kultúrára és művészetekre éhesen!

Fellépésekre vár a Nyírség Táncegyüttes is | Fotó: nyirsegtanc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában