koronavírus

2021.03.05. 06:55

Az engedélyezett vakcinák biztonságosak

Mindent meg kell tennünk, hogy megállítsuk a járvány terjedését, s ebbe a védőoltások elfogadása is beletartozik.

KM

20201118 Nyíregyháza dr Kovács Ferenc a város polgármestere Fotó Bach Máté BM Magyar Nemzet

Forrás: archív

– Aki felelősséget érez a családja és a közösség iránt, az él a koronavírus elleni védőoltás adta lehetőséggel – hívja fel a figyelmet Nyíregyháza polgármestere.

– A felelősen gondolkodó nem hisz az álhíreknek – fűzi hozzá dr. Kovács Ferenc –, a vakcinákkal kapcsolatos hangulatkeltésnek, és bízik a magyar járványügyi szakemberek, magyar orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi dolgozók hivatalos ajánlásaiban. Meggyőződésem, hogy ebből az áldatlan járványhelyzetből a vakcinák minél nagyobb számú beadása vezethet ki a leghamarabb és a legkevesebb veszteség árán.

– Éppen ezért mindenkit arra biztatok – a Kelet-Magyarország olvasóit is –, hogy éljenek a lehetőséggel. Jómagam is beadatom, amint az oltási terv szerint sorra kerülök, és elfogadom azt a vakcinát, amit felajánlanak, mert valamennyi, Magyarországon engedélyezett védőoltás biztonságos és hatásos. Mindent meg kell tennünk, hogy megállítsuk a járvány terjedését, s ebbe most a védőoltások elfogadása is beletartozik. Arra kérem a nyíregyháziakat, hogy továbbra is nagyon vigyázzanak magukra és egymásra, és minél többen regisztráljanak a védőoltásért – hangzik az intelem a megyeszékhely polgármesterétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában