PCAS

2021.03.11. 11:12

Online is segíthetünk az állatmentőknek

El kellett halasztaniuk a jótékonysági vásárukat, de így is számítanak a támogatásra.

VNA

A PCAS egyik kis pártfogoltja

Forrás: Az egyesület

A PCAS Állatmentő Egyesület március 12-én és 13-án idén először tartott volna garázsvásárt, azonban a koronavírus-járvány miatt le kellett mondania a karitatív esemény megszervezéséről. Az egyesület tagjai a korábbi években akár havi rendszerességgel tartottak hasonló rendezvényeket, melyeken a támogató felajánlásokból összegyűlt különböző tárgyakat – például lakástextileket, ágyneműket, gyermek- és felnőttruhákat, játékokat, kisállat-felszerelési és lakberendezési eszközöket és különböző dekorációkat – kínálták az érdeklődőknek, hogy a befolyt összegből az általuk gondozott otthontalan állatok etetését és orvosi ellátását fedezhessék.

A PCAS egyik kis pártfogoltja
Fotó: Az egyesület

Virtuális jelenlét

Vidra Beáta, a szervezet elnöke lapunknak elmondta: bár a jótékonysági garázsvásárt a járványügyi szabályok szigorú betartásával tervezték, a jelenlegi korlátozások nem teszik lehetővé, hogy a tervezett időpontban megtartsák az eseményt. Azonban a segítségre így is szükségük van, így a virtuális térben találtak megoldást egy alternatív és járványügyi szempontból biztonságos vásárra.

Az állatbarátoknak érdemes figyelniük a PCAS közösségi oldalát, hiszen itt követhetők azok az online licitek, melyekkel támogatni lehet az egyesületet. Nagy szükségük van a segítségre, mert számos balesetet szenvedett és súlyos betegséggel küzdő kis kedvenc kerül a gondozásukba.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában