Kelet-retró

2021.04.13. 08:00

„Megölünk, ha elmondod” – pornó a mérki szénakazalnál

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország 30 éve ezen a napon.

Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

1991. április 13., szombat

„Megölünk, ha elmondod” – pornó a mérki szénakazalnál

A mérkvállaji K. J. és felesége ellen így szólt a vád: bűnösek társtettesként elkövetett erőszakos közösülés, természet elleni erőszakos fajtalanság és személyes szabadság megsértésének vétségében. A házaspár perverz szórakozásának egy fiatalkorú lány volt az áldozata, akit a bűncselekmény után ideggyógyászhoz vittek kezelésre...

A mérki sportpályán egy este diszkót rendeztek. A házaspár ott iszogatott, jókedvük támadt. A férj egyszer csak így szólt feleségéhez: „A pornófilmeken láttunk csoportos szexjeleneteket. Próbáljuk ki, hogy milyen.” Az asszonynak ötlete támadt: odament az egyik szórakozó lányhoz és így szólt hozzá: „Megyek a szénakazalhoz a dolgomat végezni, gyere, kísérj már el.”

A gyanútlan lány elkísérte, K. a nyomukba szegődött. Elhangzott az ajánlat, ezt a lány határozottan visszautasította és menekülni próbált. Ám a férj előbb földre dobta, majd száját befogva, a feleség segítségével tovább, beljebb vonszolta a lányt. Megöléssel fenyegetve fajtalankodásra és közösülésre kényszerítették őt. A végén megfenyegették: „Megölünk, ha elmondod.” Mégis elmondta szüleinek, akik mentőt hívattak...

A Mátészalkai Városi Bíróság K. J.-t négy év és hat hónapra, feleségét három év börtönre ítélte. Az ügyész súlyosbításért, az ügyvéd felmentésért fellebbezett. Másodfokon a megyei bíróság súlyosbító körülményként vette figyelembe, hogy a védtelen lányt ütlegelték, s a brutális cselekmény után a lány testi és lelki sérüléseket szenvedett. A megyei bíróság a férj büntetését felemelte öt és fél év börtönre, az asszony felemelt büntetése négy és fél év börtön. Az ítélet jogerős.

Tavaszi karbantartási munka Nyíregyházán, a Közúti Építőipari Vállalatnál. A nagy hidegben megrongálódott utakat folyamatosan javítják a városban az útépítők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában