vonat

2021.04.21. 06:55

Szerda hajnaltól érvényes közlekedési rend a záhonyi vonalon

A balesetben érintett pályaszakasz helyreállításáig szerda hajnaltól ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be.

Fotó: Pusztai Sándor

A pótlóbuszokra való átszállások miatt a záhonyi vonalon, főleg a Debrecen-Nyíregyháza szakaszon​ utazóknak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

A vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok-Püspökladány felől Debrecenig közlekednek, illetve onnan fordulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. A Miskolc-Szerencs felől érkező vonatok Nyíregyházáig közlekednek és onnan indulnak vissza az alap-menetrendjük szerint. Debrecen és Nyíregyháza között InterCity pótlóbuszokat indítanak. Az InterCity vonatok Debrecenben és Nyíregyházán csatlakozásra nem várnak, hogy a távolabbi állomásokról utazók számára a menetrend betartható legyen.

A távolsági vonatok Nyíregyháza és Miskolc között is felármentesen vehetők igénybe.

Debrecen és Hajdúhadház, illetve Nyíregyháza és Újfehértó között egy-egy személyvonati szerelvény ingázik, Hajdúhadház és Újfehértó között pótlóbuszok közlekednek. A Debrecen-Nyíregyháza szakaszon a normál menetrendben megszokotthoz képest ritkábban indulnak a vonatok.

Folyamatosan drissülő információk IDE kattintva érhetők el.

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/traktorral-utkozott-ossze-a-vonat-ujfehertonal-4997632/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában