Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.05.03. 16:54

Jutalmak a tűzoltók napja alkalmából

Illusztráció/Shutterstock

Május 4-e, a tűzoltók napja alkalmából a katasztrófavédelem állományának számos tagja részesült elismerésben, vagy soron kívüli előléptetésben. Az együttműködő szervezetek több munkatársának munkáját szintén elismeréssel köszönte meg a katasztrófavédelem – tájékoztatott Rutkai-Dér Vivien, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi szóvivője.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Horváth Ernő György tűzoltó századost, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság katasztrófavédelmi megbízottját, Gulyásné Szűcs Erzsébet Gabriella tűzoltó főhadnagyot, a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság műszaki-biztonsági tisztjét pedig tűzoltó századossá.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója soron kívül előléptette tűzoltó századossá László Attila tűzoltó főhadnagyot a Fehérgyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát, valamint Bajzáth János tűzoltó főtörzsőrmestert, a Megyei Műveletirányítási Ügyelet referensét tűzoltó zászlóssá.

Elismerésben részesült Csatlós Miklós tűzoltó főtörzsőrmester, a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője, Csordás Mihály tűzoltó törzszászlós, a Katasztrófavédelmi Mobil Labor technikusa, Falcsik Ádám tűzoltó őrmester, a Fehérgyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, Jónás Zsolt tűzoltó főtörzsőrmester, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője, Magi Beáta rendvédelmi igazgatási alkalmazott, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály szakügyintézője és Márton Attila tűzoltó főtörzsőrmester, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különleges-szer kezelője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában