koronavírus

2021.05.07. 13:20

Nyitás – így látogathatók hétfőtől a nyíregyházi sportlétesítmények

A Városi Jégpályán, Városi Sportuszodában és Continental Arénában is megindulhat a munka.

Forrás: Illusztráció/Máté János

Május 10-től az új városi uszodában a versenyszerűen sportolók edzése mellett a gyermekek úszásoktatása is szervezhető. Dr. Kovács Ferenc polgármester a védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek alapján határozatot hozott a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Városi Jégpályán, Városi Sportuszodában és Continental Arénában alkalmazandó intézkedésekre vonatkozóan.

A társaság által üzemeltetett sportlétesítmények, a nyújtott szolgáltatások a veszélyhelyzet előtti szabályozásnak megfelelően működhetnek az alábbi előírások betartása mellett: a sportlétesítmények és a szolgáltatások védettségi igazolvány bemutatásával vehetők igénybe; a sportlétesítményeket a versenyszerűen sportolók és az őket felkészítő sportszakemberek, valamint a testnevelés óra, sportszakkör, vagy sportoktatás keretében kísérővel érkező gyermekek, tanulók védettségi igazolvány nélkül is látogathatják – áll a városháza közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában