Felhívás

2021.05.17. 08:05

Tisztítsuk meg városunkat!

A nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesületének tagjaiként szívügyünknek tekintjük, mi történik szeretett városunkban, milyen a környezetünk, hiszen azt szeretnénk, hogy az utókor számára is élhető maradjon a mi kis „ékszerdobozunk”, Nyírbátor.

Tóth Árpádné,

Az egyesület tagjai csatlakoztak a felhíváshoz

Forrás: Egyesület

Ez motiválta egyesületünket akkor is, amikor csatlakoztunk a „Tisztítsuk meg városunkat!” felhíváshoz! Ennek jegyében indultunk el május 4-én tizenhárman, hogy a Kisbogáti és Hunyadi út folytatásában lévő dűlőutak mindkét oldalán összeszedjük a szemetet, amit mások felelőtlenül széthagytak. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, így a gyönyörű napsütésben, jó hangulatban, kellemesen elfáradva teljesítettük vállalásunkat. A polgármesteri hivatal munkatársa, Sipos Gábor készségesen állt rendelkezésünkre, biztosított nekünk zsákot, kesztyűt, ásványvizet, szemétfelszedő botokat, és természetesen a járványügyi előírásokat is maximálisan betartottuk. Örülünk, hogy a lehetőségeinkhez mérten mi is hozzájárulhattunk e nemes cél megvalósításához.

- Tóth Árpádné, az egyesület elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában