Gyereknap

2021.06.01. 16:33

Igazi gyermeköröm a lelátón, varázslat a kosárlabdapályán

Bajnokavató mérkőzésen teljesült Oszkár és Jázmin gyermeknapi kívánsága.

KM

Lapunk sportújságírója, Molnár Krisztián adta át a meccs szünetében a dedikált ajándékokat Oszinak és Jázinak | Fotó: Pusztai Sándor

– Nagyon örülnének a gyermekeim, ha ott lehetnének a Hübner Nyíregyháza BS legközelebbi hazai mérkőzésén – küldte el lapunkhoz a gyermeknapi kívánságot Kótainé Adrienn, s hogy még nagyobb legyen a meglepetés, nemcsak a sorsdöntő kosárlabda-mérkőzést nézhették meg, hanem a csapat játékosai dedikáltak egy mezt és egy labdát is a testvéreknek, akik nagy izgalommal várták a szombati mérkőzést.

Ezen a pályán játszani

– Nyíregyháza, Nyíregyháza! Hajrá, Cápák! – kiabálta a 7 éves Kótai Jázmin a Continental Aréna lelátójáról, miközben szorgalmasan olvasta az eredményjelző tábláról a neveket – elsősként már jól összebarátkozott a betűkkel –, s próbálta kibogozni, melyik aláírás kié a labdán. Bátyja, a 14 éves Oszi büszkén vette magára a Kék Cápák, azaz a Blue Sharks fehér mezét, és csillogó, szakértő szemmel követte az eseményeket a pályán.

Lapunk sportújságírója, Molnár Krisztián adta át a meccs szünetében a dedikált ajándékokat Oszinak és Jázinak | Fotó: Pusztai Sándor

– Ez nagyon necces – jegyezte meg 88–88-as állásnál Oszi, azonban a meccs végén az örömünnep közepén kijelentette: végig hitt a csapat győzelmében. Aztán azt is bevallotta, szeretne egyszer ezen a pályán játszani, és tudja, ehhez nagyon sokat kell edzeni, gyakorolni. Adottsága (már most 194 centi), alaptudása és a játék iránti szeretete megvan hozzá.

– Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az ajándékokat. Felejthetetlen élmény volt a mérkőzés és ez a gyermeknap – mondta Adrienn kifelé a csarnokból, ami még mindig az ünneplés mámorától volt hangos. S mi más lehetett volna Jázi válasza arra a kérdésre, hogy mit szeretne sportolni, mint az: kosárlabdázni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában