Mátészalka

2021.07.20. 09:28

Gyémántgyűrűvel jött a kamionos (videó)

Ez volt csak a pompás leánykérés! A jegyesek az esküvőre készülnek.

MJ

Forrás: Zámbó Vivien archívuma

Ma már az ifjú lovagok nem fehér lovon járnak lánykérőbe, hanem kamionon. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy ilyen esetnek lehettünk tanúi Mátészalkán.

S hogy mi is történt egészen pontosan? A környéken tartózkodók néhány hangos tülkölésre lehettek figyelmesek, majd egy nyerges vontató fordult be a Kölcsey utcába, hogy leparkoljon egy cukrászda előtt. A 6 tonnás monstrum orrán méretes fehér lepedőn felirat díszelgett. Kétség sem férhetett a jármű jöttének céljához, hiszen a piros szívekkel dekorált vásznon tisztán olvasható volt: „Vivi, hozzám jössz?” Ezután gyorsan peregtek az események: az ifjú lovag letérdelt kedvese előtt egy virágcsokorral és egy gyűrűvel a kezében, körülöttük pedig felcsattant a taps.

Sejtelme sem volt

– Három éve, április 11-én ismerkedtünk meg, májusban pedig már egyre gyakrabban találkoztunk – mesélte el lapunknak a boldog menyasszony, Zámbó Vivien.

– Baráti társaságban, egy esküvőn láttuk meg egymást. Hallottam a kamion kürtjét, de sejtésem sem volt, mi készül. Még akkor sem gyanakodtam, amikor a sógornőm rám szólt, hogy menjünk ki az utcára. Ahogy kiléptem, és megláttam a feliratot a kamion elején, elfogott a sírás, remegni kezdtem, és megszólalni se tudtam zavaromban – idézte fel a pillanatot Vivien, aki az említett cukrászdában alkalmazott.

Vőlegénye kamionsofőr, és kedvese testvérének a cégétől kért kölcsön egy járművet a lánykéréshez.

– Komoly terveket már korábban is szőttünk, de a párom mindig azt mondogatta, legyek türelemmel, mindennek eljön az ideje. Most tényleg eljött. Még akkor se fogtam gyanút, amikor váratlanul megjelentek a boltban a barátaink, hiszen gyakran bejárnak hozzám fagyizni – folytatta. Mindenki tapsolt és gratulált, s még jó ideig tartott az ünneplés az üzletben. Jövőre szeretnék megtartani az esküvőt, de még nem döntöttek, hogy itthon, a sok baráttal és a rokonokkal közösen, vagy kettesben, valahol külföldön. Norbi, a vőlegény azóta ismét útra kelt a saját kamionján, de sokat gondol kedvesére. Vivien pedig le sem veszi a szemét a kísérőkövekkel körbevett fekete gyémántú gyűrűjéről. Hamarosan születésnapja lesz, és alighanem ehhez rendelnek egy nagyobb ünnepséget.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/kamion-jelent-meg-egy-mateszalkai-cukraszda-elott-ami-ezutan-tortent-attol-tobben-sirva-fakadtak-video-5241800/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szon&fbclid=IwAR2KKjQXyFq3D-q6KmARcwzcdz7zOq0Di3K_znlc-WKnDqodgHCY7snpHI0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában