SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2021.10.25. 11:00

Önök mondták – idén mintha visszavettek volna a poloskák

Arra voltunk kíváncsiak, mennyire keserítik meg ezeket a szép őszi napokat idén a poloskák.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Itt az ősz, itt a poloskaszezon. Heti szavazásunkkal arra kerestük a válasz, idén mennyire keserítették meg az életünket ezek a zajos és büdös, hívatlan vendégek?

A szerencsés

Olvasóink elenyésző része (6%) válaszolt úgy, hogy idén még egy bogárral sem találkozott. Jó nekik...

A legyőzött

Válaszadóink 17%-a nem ilyen szerencsés. Ők azok, akik elbuktak, feladták a küzdelmet és ellepték otthonukat, az ablakkereteket, a függönyöket, a szobákat a poloskák hadai. Ők pedig már csak nosztalgikus mélabúval gondolnak vissza azokra az időkre, mikor még nem voltak ezek a bogarak ennyien...

A fókuszált

Olvasóink épp ötöde igen gyakorlatiasan közelíti meg a poloska kérdést. Hol okozhat legnagyobb kárt az állat? – teszik fel a kérdést. Természetesen az élelmiszerek környékén. Őket nem zavarja egy kis zümmögés, esetleg éjszakai kaparászás, csak egy dologtól akarják mindenáron megóvni háztartásukat: a poloskaízű pálinkától. Horribile dictu.

A kiegyensúlyozott

Kérdőívünket kitöltő olvasóink közel kétharmada (57%) úgy gondolja, nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, ha akad is egy-két bogár, azokat szépen ki lehet tessékelni az ingatlanból és nincs is semmi gond.

Összességében elmondhatjuk, az idei poloskahelyzet a válaszok fényében nem tragikus, de azért odafigyelést igényel, különösképpen az edényzetek megfelelő lezárása kapcsán.

[eweb-voting id="5482121"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában