MÁV

2021.10.28. 15:00

Pluszjárattal, pluszkocsikkal

A MÁV–Volán-csoport járatai a hosszú hétvégéhez, mindenszentek ünnepéhez igazodva közlekednek.

KM

A MÁV-START vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek – közölte a vasúttársaság a honlapján.

A november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat és időben tájékozódjanak a menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyeket is előre megvásárolni.

Változik a menetrend is

A kiemelt, frekventált vonalakon a csúcsidőszakokban közlekedő intercity járatokhoz – a lehetőségekhez képest – több kocsit kapcsolnak a lefoglalt helyjegyek számától függően. Péntektől hétfőig 1-4 többletkocsival közlekednek az intercity vonatok a Budapest–Miskolc–Nyíregyháza–Debrecen–Budapest és a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza vonalon.

Változik a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is – hívták fel a figyelmet. Bizonyos településeken mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában pluszjáratok közlekednek a temetők jobb elérése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában