Törzshely 2022

2022.02.03. 15:39

Keressük Szabolcs megye legjobb vendéglátóhelyét!

Te hova jársz bulizni? Melyik a kedvenc beülős helyed? Nevezz és nyerj!

Fotós: szon, Fortepan/Bauer Sándor, youtube/spajszerkodak

Fotós: szon, Fortepan/Bauer Sándor, youtube/spajszerkodak

Alig két évtizeddel ezelőtt legendás bulik helyszínéül szolgált több nyíregyházi szórakozóhely, de nem maradhattak ki a sorból a vidéki települések sem, erről az akkori fiatalok anekdotázhatnának a legtöbbet. Ha a hatalmas főiskolás Hallgatói Centrumos, a Club Seven-ös vagy akár az apagyi Flinstones-os vagy kisvárdai Atlantis-os bulikra gondolunk, azonnal sztorihegyek törnek felszínre egy-egy baráti beszélgetés során.

 

De ha csak beülés helyekre vágyott valaki, bőven akadt felhozatal: egy jó dartsparti a Rákóczi sörözőben vagy zenegépezés a Jegeskében. Mindkettő a mai napig várja a látogatókat, ahogyan a leveleki Fűrész is, amely szintén izgalmas történetekről mesélne, ha beszélni tudna. 

 

Most arra vagyunk kíváncsiak, napjainkban melyek azok a helyek, ahová szívesen jártok bulizni, hol lazítotok hétvégén vagy akár hétköznap estéken. Melyik helyen eszitek a kedvenc pizzátokat, vagy hol méri a kedvenc sörötöket a kedvenc csaposotok?

 

Elindult a Törzshely 2022 játékunk, melynek az első, február 14-ig  tartó szakaszában jelöléseket várunk, hogy megtudjuk, melyek olvasóink kedvenc megyei vendéglátóhelyei.

 

Ha van olyan hely, ami kedves a szíveteknek, ahová a legszebb emlékeitek kötődnek és ahol mindig örömmel látnak, ne habozz, nevezz be a játékunkba.

  

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk a szon.hu/torzshely oldalon. A nevezéshez nincs más dolga, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

 

És hogy mi lehet törzshely? Nehéz nekünk definiálni, hiszen bármely alkalmi vendéglátóhely, bár, italüzlet, étterem, zenés-táncos szórakozóhely, büfé, cukrászda és ezeknek a mutációja nevezhető.

 

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

Látogasson el a szon.hu/torzshely oldalunkra és nevezze be még ma a kedvenc helyét! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában