Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.02.02. 07:06

Új vezető a hivatal élén Fehérgyarmaton

Megkezdte munkáját a Fehérgyarmati Járási Hivatal új vezetője.

KM

Román István kormánymegbízott javaslatára dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára Kanyó Tamást nevezte ki a Fehérgyarmati Járási Hivatal hivatalvezetőjévé február 1-jével – tájékoztatta lapunkat a megyei kormányhivatal. 


Az új hivatalvezető megbízólevelét Román István ünnepélyes keretek között hétfőn adta át a járási hivatal munkatársai, valamint dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármester jelenlétében. Kanyó Tamás 1979-ben született Fehérgyarmaton. Agrármérnöki diplomáját 2000-ben szerezte, 2002-ben szakokleveles TQM szakértő végzettséget szerzett a Nyíregyházi Főiskolán, majd 2006-ban a Budapesti Corvinus Egyetemen igazgatásszervezőként végzett. Dolgozott a Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulásnál, Fehérgyarmat Város Polgármesteri Hivatalában és a Fehérgyarmati Járási Hivatalban. 2013-tól mostani kinevezéséig a Szamosszegi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői teendőit látta el.

 

Borítókép: Kanyó Tamás (balra) átveszi Román Istvántól a kinevezéséről szóló dokumentumot | Fotó: Szarka Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában