Nyíregyháza

2022.04.13. 08:49

Lions-gála a Corinthiában

Kiemelték a nyíregyházi klub kárpátaljai segélyprogramban kifejtett kiemelkedő aktivitását.

KM

A koronavírus-járványhelyzet sokáig akadályozta a báli összejöveteleket. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége újra megrendezhette a hagyományos gáláját, melynek ezúttal szombaton az impozáns Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont. 
 


Kárpátaljára fókuszálnak 

 


A Lions egy olyan önkéntes alapon szerveződő közösség, amelynek világszerte közel 1,5 millió tagja van. Magyarországon és további 205 országban elsősorban a látás megőrzése, a látássérültek segítése, a környezetvédelem érdekében tevékenykednek, most pedig a kárpátaljai magyarok megsegítésére is fókuszálnak. Az Első Nyíregyházi Lions Clubot Cidor Mihály és Márföldi István, valamint feleségeik képviselték. Dr. Fogarassy Csaba, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója beszédében kiemelte a nyíregyházi klub kárpátaljai segélyprogramban kifejtett kiemelkedő aktivitását. 

 

Borítókép: Cidor Mihály (balról az első) és Márföldi István (balról a második) is remekül érezte magát a gálán | Fotó: Lions

Címkék#lions

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában