Olvasói levél

2022.04.04. 16:20

Nélkülük nem lenne élet

Bár már túl vagyunk a tavasz első igazi ünnepén, a nemzetközi nőnapon, úgy gondolom, megérdemlik lányaink, asszonyaink, hogy egész évben „emlékezzünk” róluk.

Kislány, nagylány, anyák,mamák friss virágot kapnak, fiúk, férjek üzenete van e kis virágban, azt üzenik, hogy a nőket mindegyik imádja!

 

„Ébredj fel melengető Nap, teríts be a Földet,/ ezen a szép napon te is köszöntsd fel a Nőket!/ Köszöntsd Őket minden tájon, szerte az egész világon./ Hisz nők nélkül nem lehetne élet, nem nőne virág,/ nem szólna pacsirtaének!/ Nők nélkül nem lenne értelme a világnak,/ fű, fa, virág mind-mind kiszárad!/ A férfinak nem lenne kit szeretni,/ nem lenne a munkából kihez hazamenni!/ Kivel zsörtölődne a férfi, ha rossz a kedve?/ Kihez bújna oda simogatást, szeretetet, szerelmet keresve?/ Kinek suttogná vágytól reménykedve?/ Tied vagyok, enyém vagy, Kedvesem, szeretlek!/ Hát ezért kérlek drága napfény,/ ragyogd be a Földet!/ Simogasd meleg sugaraddal a Földön a Nőket!”

 

- KELEMEN MIHÁLYNÉ -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában