Vásárosnamény

2022.07.16. 16:16

Nyári tábor Vásárosnaményban

Szombaton is folyatódott az Ifjúsági Keresztény-demokrata Szövetség (IKSZ) és az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület közös nyári tábora, amelynek most Vásárosnamény ad otthont.

A határon túlról és az ország keleti térségéből érkezett fiatalok vasárnapig előadásokat hallhatnak időszerű kérdésekről, az ifjabb generációk tagjainak felelősségéről. 
Az előadások után kulturális eseményeken és koncerteken vehetnek részt a tábor lakói, hiszen most van éppen a Bereg fővárosában a Bergengócia Fesztivál. Ezek a kikapcsolódási lehetőségek további alkalmakat teremtenek a fiataloknak arra, hogy ismerkedjenek és barátságokat kössenek. 


Szombaton kora délután György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, Kapin István görögkatolikus pap és Sztojka Zoltán, Rozsály polgármestere tartott előadást a vásárosnaményi Lónyay-iskolában.

A további részletekre még visszatérünk portálunkon.

Címkék#tábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában